Mochlos

Mochlos Mare Apartments is gelegen aan het pittoreske vissersdorpje Mochlos, 36 km van de stad Agios Nikolaos, 35 km van Sitia en 30 km van Ierapetra. Het dorpje dient als startpunt voor excursies naar de drie voorgenoemde steden.

photo of Mochlos island, view from Mochlos Mare parking area

Mochlos is een ideale plaats om te zwemmen in kristal helder water, ver weg van het massa toerisme van het noordelijke deel van Kreta. Tegenover het dorp is er een klein eilandje dat Agios Nikolaos heet, waarop zich een minoïsche nederzetting bevindt.

Photo of Mochlos village, taverna

In het dorp zijn er verschillende restaurants waar ze dagelijks verse vis serveren. Je vindt er ook verschillende winkeltjes zoals mini markets en cadeauwinkels, maar ook autoverhuur en uiteraard cafés.

Photo of Mochlos village
Photo of Mochlos Mare Apartments, building Photo of Mochlos Mare apartment, front terrace

Mochlos Mare bestaat uit 4 appartementen. In drie van hen (38 m2 elk) kunnen tot 4 personen verblijven. In het vierde appartement (45 m2) zijn er 2 slaapkamers en kan een familie van 6 personen verblijven. Dit appartement heeft ook een wasmachine.
Alle appartementen hebben een balkon of terras aan de voorkant én aan de achterkant. Ze zijn volledig uitgerust met een keuken, badkamer (vernieuwd begin 2015) en centrale verwarming / airconditioning en zijn perfect onderhouden. 

Photo of Mochlos Mare apartment, bedroomPhoto of Mochlos Mare apartment, terrace oppositePhoto of Mochlos Mare apartment, bedroom 2 beds

Het complex heeft zijn eigen parking. Maar het allerbelangrijkste is dat onze gasten zich thuis voelen. Dus kom ons bezoeken, we verwachten je!

Panagiotis & Sterei Silignaki
72057 Mochlos - Sitia
Crete Greece

tel. & fax:
+30 28430 94005
e-mail:
request(at)mochlos-mare.com
(in het Grieks of het Engels)

Aarzel niet om ons te contacteren als je nog vragen hebt!

Photo of the owners of Mochlos Mare apartments, Stereï and Panagiotis Silignaki
Sterei Silignaki

Photo of  Mochlos Mare apartment, kitchen

Photo of Mochlos Mare Apartments, relax area